سقوط شدید شاخص احساسات مصرفکننده ایالات متحده در آوریل؛ تاثیر منفی بر اقتصاد!
به گزارش مالی خبر، در تاریخ یکشنبه دانشگاه میشیگان اعلام کرد که داده های اولیه نشان می دهد مصرف کنندگان در ایالات متحده در ماه آوریل به صورت پیوسته کاهش داشته اند.
دانشگاه میشیگان اعلام کرد که شاخص احساسات مصرف کننده در ماه آوریل از 57.0 که در ماه مارس بوده بود، به 50.8 تنزل پیدا کرده است. به تعبیر دیگر، این شاخص در آوریل کمتر از آنچه که اقتصاددانان مدنظر خود داشتهاند که 54.5 است، بوده است.
شاخص احساسات مصرف کننده در ماه ژوئن 2022 با تعداد زیر 50.0 به سطح پایین تری نسبت به انتظارات کاهش یافت.
بیش از 30٪ افراد در دسامبر 2024 احساسات نگرانی خود را به دلیل تحولات جنگ تجاری، که طی سالهای گذشته نوساناتی داشته است، افزایش دادهاند.
افزود که مصرفکنندگان هشدارهای بسیاری را افزایش میدهند که باعث افزایش خطر رکود اقتصادی میشود؛ اما انتظارات نسبت به شرایط تجاری، وضعیت مالی شخصی، درآمد، تورم و بازار کار، همه این موارد در حال وخامت است و این برای اقتصاد امری نگرانکننده است.
دانشگاه ایالتی هومبولت (HSU) تاکید کرد که مصاحبهها برای این نسخه بین 25 مارس و 8 آوریل انجام شده است. قبل از کاهش قیمت تعرفهها توسط رئیسجمهور دونالد ترامپ در تاریخ 9 آوریل، مصاحبات به پایان رسید.
شاخص عنوان فعلی شرایط اقتصادی در ماه آوریل از 63.8 در مارس به 56.5 کاهش یافت و همچنین شاخص انتظارات مصرف کننده نیز از 52.6 در ماه مارس به 47.2 کاهش یافت. این نشانهها برای یک رکود گسترده در اقتصاد اشاره دارد، زیرا هر دو شاخص نشان دهنده نگرانیهای جدی افراد نسبت به وضعیت اقتصادی خود و کشور است.
در این گزارش آمده که نرخ تورم در ماه آوریل به 6.7 درصد افزایش یافته است که از 5.0 درصد در ماه مارس بوده و به بالاترین میزان از سال 1981 رسیده است.
دانشگاه ایالتی هامپشر یا HSU، با مشاهده افزایش غیرمعمول و بزرگ تورم به مدت چهار ماه متوالی در سال، نگرشهای سیاسی وابسته به این تورم را در هر سه حالت مشاهده کرد.
نرخ تورم بلند مدت در ماه آوریل افزایش یافت و از 4.1 درصد در ماه مارس به 4.4 درصد افزایش یافت. این افزایش نشان دهنده افزایش ویژهای در قیمتها است.
نظرات کاربران