پس از سقوط وال استریت، Sensex و Nifty آماده باز شدن با شکاف نزولی هستند

پس از سقوط وال استریت، Sensex و Nifty آماده باز شدن با شکاف نزولی هستند
0

پس از سقوط وال استریت، Sensex و Nifty آماده باز شدن با شکاف نزولی هستند

به گزارش مالی خبر، بورس هند ممکن است روز دوشنبه افت کند. این افت به دلیل مشکلات مربوط به تعرفه‌ها و ترس از رکود اقتصادی است که بر دارایی‌های پرخطر تأثیر می‌گذارد. هند از روزهای گذشته به همسایگان خود در جهانی پیروی کند که حدود 6 تریلیون دلار از سهام آمریکا در هفته گذشته از بین رفته است.

سهام مربوط به صنعت انرژی اخیراً به دلیل نگرانی‌ها درباره کاهش تقاضا و قیمت پایین نفت خام بعد از بیش از سه سال، توجه زیادی به خود جلب نموده‌اند.

بازارهای آسیایی امروز تحت تاثیر منفی بودند و شاخص های بازار در کشورهای استرالیا، نیوزیلند، کره جنوبی، چین، هنگ کنگ و ژاپن با یک کاهش 4 تا 9 درصدی روبرو شدند.

بازار سهام در ایالات متحده در آغاز روز یکشنبه با نزولی شدید روبه رو شد، زیرا دولت ایالات متحده هیچ نشانه ای از حمایت از برنامه های تعرفه‌ای خود را نشان نداد.

سرمایه‌گذاران در شرایطی که از تورم و رکود نگران هستند، به دنبال سرمایه‌گذاری در دارایی‌های معتبر و امن مثل اوراق قرضه، فرانک سوئیس و ین ژاپن هستند.

تظاهرات در بودجه دولت ایالات متحده ، باعث کاهش بازده بانکداری دو ساله ایالات متحده به حداقل نسبت به سال 2022 شد.

بازار مس از بیش از یک درصد سقوط کرده و قیمت طلا در طی 3 و نیم هفته گذشته به زیر 3,050 دلار در هر اونس کاهش یافته است. همچنین، نفت نیز در هفته گذشته خسارات شدیدی را تجربه کرده و به کمترین مقدار چهار سال گذشته، زیر آستانه 30 دلاری هر بشکه کاهش یافته است. این افت قیمت نفت به دلیل تصمیم عربستان سعودی برای کاهش قیمت نفت خود بیش از دو سال پیش بوده است.

در روز جمعه، بازار سهام در ایالات متحده دچار آشفتگی عمیق‌تری شد. دلیل این افزایش نگرانی‌ها برای سهام‌داران، اعلام چین درباره اعمال تعرفه‌های متناسب به کالاهای آمریکایی بود، که در پاسخ به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بود. این اقدام افزایش احتمال جنگ تجاری گسترده‌تری بین دو کشور را به همراه داشت که ممکن است منجر به کاهش سود شرکت‌ها و توقف رشد اقتصادی شود.

جروم پاول ، رئیس فدرال رزرو ، در اظهارات در کنفرانس روزنامه نگار تجاری گفت که مشخص می شود که افزایش تعرفه به طور قابل توجهی بزرگتر از حد انتظار خواهد بود و احتمالاً در مورد اثرات اقتصادی نیز صادق است ، که شامل تورم بالاتر و رشد کندتر خواهد بود.

او گفت که بانک مرکزی قصد دارد قبل از اعمال تغییرات در نرخ بهره، منتظر شفافیت بیشتر باشد.

شاخص S&P 500 ایالات متحده با ۶ درصد کاهش، بدترین هفته را از زمان شیوع کووید-۱۹ در مارس ۲۰۲۰ تاکنون تجربه کرده است و به سطح تعطیلی ۱۱ ماه پیش رسیده است.

شاخص بازار NASDAQ با افت 5.8 درصد و نشانه‌های فنی منفی، پیش بینی می‌شود به بازار خرس وارد شود. همچنین شاخص DOW نیز با کاهش 5.5 درصد، در دو روز خود افت حدود 4000 امتیازی را تجربه کرد.

در روز جمعه، با تصویب چین تعرفه‌های 34 درصدی برای واردات از ایالات متحده به عنوان پاسخی به سیاست‌های تعرفه‌ای جدید رئیس‌جمهور ترامپ، سهام اروپایی به پایین‌ترین سطح چند ماهه‌ی خود رسیدند. این اقدام با همراهی سایر تدابیری برای محدود کردن تعاملات تجاری ایالات متحده، باعث افت قیمت سهام اروپایی شد.

شاخص PAN European Stoxx 600 با یک کاهش 5.1 درصد، ورود به بازار خریداران را تأیید کرد.

شاخص بورس لندن به نام FTSE 100 در حدود 5 درصد کاهش یافت و این کاهش شدیدترین کاهش خود را طی پنج سال گذشته داشت. همچنین، شاخص بورس آلمان به نام DAX 5 درصد و شاخص بورس فرانسه به نام CAC 40 نیز 4.3 درصد کاهش داشتند.

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

امیر علی سامانی فر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *