نیجریه ۸۰۰ چینی، فیلیپینی و مردم محلی را در کلاهبرداری «کریپتو» دستگیر کرد

نیجریه ۸۰۰ چینی، فیلیپینی و مردم محلی را در کلاهبرداری «کریپتو» دستگیر کرد
0

نیجریه ۸۰۰ چینی، فیلیپینی و مردم محلی را در کلاهبرداری «کریپتو» دستگیر کرد

به گزارش مالی خبر،

مقامات نیجریه به دستگیری حدود 800 نفر پرداختند که در یک کلاهبرداری عاشقانه “کریپتو” آنلاین، با هدف تقویت سازمان‌یافته و قربانیان از اروپا و آمریکا را هدف قرار داده بودند.

بنگرد جرایم مالی کشور، کمیسیون جرائم اقتصادی و مالی (EFCC)، عملیات سرکوب روز سه‌شنبه را اداره کرد. به گفته اولا اولوکوید، سرپرست EFCC، این آژانس به یک ساختمان با امکانات لوکس در لاگوس حمله کرد، “که ممکن است به اشتباه با یک دفتر مرکزی شرکت یا موسسه مالی اشتباه گرفته شود.”

با همکاری پلیس محلی، EFCC تعداد 792 مظنون را دستگیر کرد؛ از این تعداد، 148 نفر از تبار چینی، 40 نفر اهل فیلیپین بودند و دو نفر اهل خارزارتان در بین آنها بودند. همچنین یک مظنون اهل اندونزی و یک مظنون اهل پاکستان نیز در میان آنها بودند، در حالی که سایرین تماما از ملیت نیجریه بودند.

متن بازنویسی شده:
این عملیات بر پایه یک کلاهبرداری عاشقانه به خوبی تنظیم شده بود که در آن فرقه جعلی فقط از مردان تنها اهداف ایالات متحده، کانادا، مکزیک و تعدادی از کشورهای اروپایی را می‌گرفتند. آنها در نظر قرار می‌گرفتند که به عنوان شرکای عاشقانه محتمل ظاهر شوند و هنگامی که فریبنده‌ها را جذب کردند، پس از آنها برای سرمایه‌گذاری در یک پروژه کلاهبرداری مرتبط با “کریپتو” پول می‌خواستند. بعد از انتقال وجه، فریبنده را در نظر گرفته و به فرد بعدی می‌پرداختند.

در ابتدا فاش شد که اشخاص خارجی، به عنوان طراحان کلاهبردار، از لانه لاگوس برای آموزش محلی‌ها به منظور بهره‌برداری از آنها از طریق روش فیشینگ آنلاین استفاده کردند.

EFCC اعتقاد دارد که تنها افراد خارجی مسئول این عملیات کلاهبرداری بوده اند.

وقتی نیجریه‌ها می‌توانند اعتماد قربانیان پتانسیل را جلب کنند، خارجی‌ها مسئولیت واقعی کلاهبرداری از آنان را بر عهده می‌گیرند و اقدام به مسدود کردن همدستان نیجریه‌ای خود از شبکه می‌نمایند. در ابتدا این موضوع به رسانه‌ها اطلاع داده شود.

این کتاب به‌طور شدید به حلقه‌های کلاهبرداری “کریپتو” در قاره آسیا جنوب شرقی می‌پردازد که در آن باند‌های خلافکار خارجی، اصلًا از چین، افراد محلی را جهت انجام فعالیت‌های جنایتکارانه و تقلبی برای کسب منافع شخصی خود استخدام می‌کنند. یکی از موارد معروف این کتاب، دستگیری یک باند از جنایتکاران چینی است که با تقلب در هویت زنان کره‌ای به منظور کلاهبرداری از مردان ناآگاه 122 میلیارد وون (معادل 92 میلیون دلار) در آوردند. این باند جنایتکاری، از افراد جوان و نیرومند کارمند و کارگر را جذب کرده و آنها را به کشورهایی مانند کامبوج و لائوس منتقل کرده‌اند، جایی که مقامات محلی قادر به مقابله با جرایم سایبری و تقلبی این گروه‌ها نیستند.

یک ماه پیش، پلیس هنگ کنگ یک حلقه کلاهبرداری را نابود کرد که به حداقل 46 میلیون دلار از قربانیان آن ضربه زده بود و 27 تن از اعضای آن را دستگیر کرد.

EFCC اعتقاد دارد که همان عواملی است که آنها را به کشور نیجریه جلب کرده‌است.

“از شهرت تاسف‌بار کشورمان به عنوان پناهگاه کلاهبرداری، خارجی‌ها بهره می‌برند تا در اینجا فضایی برای انجام فعالیت‌های شرکت‌های جنایتکارانه وحشیانه خود فراهم کنند. اما همان طور که این رویداد نشان داده است، در نهایت هیچ مکان مخفی برای فرار و پنهان شدن افراد جنایتکار در کشور نیجریه وجود نخواهد داشت.”

امسال، EFCC محدودیت‌هایی برای جرایم مرتبط با دارایی‌های دیجیتال اعمال کرده و به تعطیلی صرافی‌های فراساحلی منجر شده است. همچنین، یکی از مدیران Binance دستگیر شده و پس از مدتی آزاد شده است.

با دقت تماشا کنید: بلاک چین در حال تحول اکوسیستم فناوری در شهر نیجریه است.

منبع: coingeek.com

 

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

امیر علی سامانی فر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *