مقالات بانک

افتتاح آنلاین حساب بانک مهر ایران چگونه است؟ | کاملترین روش آموزش افتتاح حساب بانک مهر

نحوه افتتاح حساب آنلاین بانک مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران یک بانک با هدف ترویج قرض الحسنه و کمک به اقشار کم درآمد جامعه است. این بانک در سال 1386 با سرمایه اولیه 15 هزار میلیارد ریال تاسیس شد و با مشارکت بانک‌های دولتی توسط رئیس جمهور آن زمان افتتاح گردید.

اهداف اصلی بانک قرض الحسنه مهر ایران عبارتند از ترویج و توسعه سنت قرض الحسنه، کمک به رفع نیازهای مالی اقشار کم درآمد جامعه، ایجاد فرصت‌های برابر برای اشتغال زایی و حمایت از تولید و کارآفرینی.

این بانک انواع حساب‌های قرض الحسنه و جاری را ارائه می‌دهد و تسهیلات قرض الحسنه را به اقشار مختلف جامعه ارائه می‌نماید. همچنین، خدمات بانکی الکترونیکی از جمله همراه بانک، اینترنت بانک و موبایل بانک را ارائه می‌کند. ارائه خدمات کارتخوان و پایانه‌های فروش نیز جزء خدمات این بانک می‌باشد.

مزایای استفاده از بانک قرض الحسنه مهر ایران عبارتند از ارائه تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد کم، عدم نیاز به ضامن برای دریافت تسهیلات با توجه به اعتبارسنجی، امکان افتتاح حساب و دریافت خدمات بانکی به صورت غیرحضوری و دسترسی به خدمات بانکی در سراسر کشور.

بانک قرض الحسنه مهر ایران در حوزه خود افتخاراتی نیز داشته است، از جمله کسب رتبه نخست به عنوان بانک برتر در ارائه تسهیلات قرض الحسنه و رتبه نخست در رضایت مشتریان. همچنین، این بانک تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی را نیز دریافت کرده است.

افتتاح آنلاین حساب بانک مهر ایران چگونه است؟

مراحل افتتاح حساب آنلاین در بانک قرض الحسنه مهر ایران به شرح زیر است:

درگام اول، لازم است آخرین نسخه اپلیکیشن همراه بانک مهر ایران را برای گوشی هوشمند خود دانلود و نصب کنید. فرایند نصب همراه بانک مهر ایران مشابه سایر برنامه‌های همراه بانک است. از طریق لینک زیر می توانید نسخه اندروید یا آی او اس همراه بانک مهر ایران را دانلود کنید:

https://qmb.ir/page-CounterPages/fa/0/form/pId77

 در گام دوم، پس از نصب اپلیکیشن، آن را باز کنید و وارد حساب بانک قرض الحسنه مهر ایران، که همان همراه بانک مربوطه است، شوید. سپس کد ملی و شماره تلفنی که با استفاده از آن کد ملی ثبت شده است را وارد کنید. در نهایت، گزینه “تائید و ادامه” را انتخاب کنید.

در گام سوم، برنامه به دسترسی به پیامک‌های گوشی نیاز دارد. شما باید “فهمیدم” را از قسمت زیرین انتخاب کنید و به برنامه دسترسی مورد نیاز را بدهید.

در گام چهارم، یک کد 5 رقمی برای شما توسط سامانه بانک مهر ایران ارسال خواهد شد. شما باید این کد را در بخش مربوطه وارد کنید و سپس گزینه “تائید و ادامه” را انتخاب کنید.

در گام پنجم، باید یک رمز عبور بین 8 تا 20 کاراکتر وارد کنید و آن را برای همیشه به یاد داشته باشید. اگر گوشی شما از اثر انگشت پشتیبانی می‌کند، می‌توانید تیک گزینه مربوطه را فعال کنید. سپس “ثبت رمز” را انتخاب کنید.

در گام ششم، برای افتتاح حساب، گزینه “افتتاح حساب” را انتخاب کنید.

در گام هفتم، شرایط و قوانین افتتاح حساب را مطالعه کنید. پس از مطالعه، تیک گزینه مربوطه را انتخاب کنید و سپس گزینه “تائید” را انتخاب نمائید.

گام هشتم؛ در این مرحله، برای احراز هویت خود، شما باید تصویر کارت ملی را همزمان عکس بگیرید و آن را در بالای صفحه بارگذاری کنید. سپس تاریخ تولد و کد پشت کارت ملی را وارد کنید. در انتها، نمونه امضای خود را بر روی کاغذ درج کنید و دوباره به صورت همزمان عکس بگیرید. سپس گزینه “ارسال مدارک” را انتخاب کنید.

گام نهم؛ برای مرحله بعد از احراز هویت، باید دسترسی به میکروفون را فعال کنید. برای این کار، گزینه “اجازه دادن” یا “Allow” را انتخاب کنید.

گام دهم؛ در این مرحله، باید دوربین را در برابر چهره خود قرار داده و سپس دکمه “ضبط ویدیو” را انتخاب کرده و متنی که در صفحه نمایش نمایش داده شده است را به صورت زنده بخوانید.

گام یازدهم؛ در این بخش، باید اطلاعات تکمیلی خود را وارد کنید، که شامل اطلاعات محل سکونت شما می‌شود. در انتها، گزینه “ثبت و ادامه” را انتخاب کنید.

گام دوازدهم؛ نوع حساب و شعبه مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس گزینه “ثبت و ادامه” را انتخاب نمایید.

گام سیزدهم؛ در این قسمت، نحوه دریافت کارت بانکی خود را انتخاب کنید و مبلغ مورد نیاز برای شما را پرداخت کنید، که شامل تمبر مالیاتی، هزینه صدور کارت و سایر هزینه‌ها می‌باشد.

گام چهاردهم؛ گزینه “تائید” را انتخاب کنید تا به صفحه پرداخت منتقل شوید.

گام پانزدهم؛ حساب شما ایجاد شده است و باید صبر کنید تا اطلاعات شما ثبت شود. لطفاً توجه داشته باشید که حساب شما هنوز فعال نشده است و باید منتظر دریافت پیامک فعال‌سازی باشید.

گام شانزدهم؛ پس از حدود یک ساعت، پیامکی حاوی فعال‌سازی حساب و احراز هویت به شماره تلفنی که در ابتدا وارد کرده‌اید، ارسال خواهد شد.

نکات:
– برای افتتاح حساب آنلاین، باید دارای سیم کارت به نام خودتان باشید.
– قبل از افتتاح حساب، شرایط و ضوابط آن را به دقت مطالعه کنید.
– در صورت بروز هرگونه مشکل، می‌توانید با پشتیبانی بانک قرض الحسنه مهر ایران تماس بگیرید.

مزایای افتتاح حساب آنلاین:
– صرفه‌جویی در زمان و هزینه
– عدم نیاز به مراجعه حضوری به شعبه بانک
– امکان انجام تراکنش‌های بانکی به صورت غیرحضوری
– دسترسی به خدمات بانکی در هر زمان و مکان

انواع سپرده های بانک قرض الحسنه مهر ایران

در بانک قرض الحسنه مهر چهار نوع سپرده وجود دارد:

سپرده قرض الحسنه پس انداز

سپرده قرض‌الحسنه پس انداز، به مشتریان (حقیقی و حقوقی) امکان می‌دهد که مبالغ اضافی خود را به منظور برخورداری از اجر معنوی و پاداش اخروی، در شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران واریز کنند. این بانک، با استفاده از این سپرده‌ها، تسهیلات قرض‌الحسنه را به اقشار مختلف جامعه ارائه می‌دهد. مشتریان می‌توانند در هر زمان که بخواهند، وجوه مورد نیاز خود را از شعبه‌های این بانک در سراسر کشور بصورت آنی برداشت کنند.

تمامی سپرده‌های این بانک به صورت متمرکز و آنلاین بوده و مشتریان می‌توانند از طریق شعبه‌های بانک در سراسر کشور، وجوه را برداشت یا واریز کنند. همچنین، مشتریان این بانک می‌توانند از خدمات الکترونیکی آن استفاده کنند، از جمله استفاده از کارت قرض‌الحسنه متصل به حساب، تلفن بانک، اینترنت بانک، پیامک بانک و غیره.

برای افتتاح سپرده قرض‌الحسنه پس انداز اشخاص حقیقی، شرایط و مدارک زیر لازم است:
– تکمیل فرم مشخصات مشتریان
– تکمیل فرم افتتاح حساب
– داشتن حداقل ۱۲ سال سن برای افتتاح حساب و ۱۵ سال سن برای برداشت از حساب (ضروری است)
– ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه
– دو قطعه عکس در مواردی که متقاضی فاقد سواد خواندن و نوشتن باشد.

برای افتتاح سپرده قرض‌الحسنه پس انداز اشخاص حقوقی، شرایط و مدارک زیر لازم است:
– تکمیل فرم مشخصات مشتریان
– تکمیل فرم افتتاح حساب
– ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء مجاز
– اساسنامه شرکت
– آگهی تاسیس
– اظهارنامه ثبت شرکت و شرکت‌نامه

وجوه اداره شده

حساب قرض‌الحسنه ویژه به حسابی اطلاق می‌شود که بانک تحت این عنوان آن را افتتاح کرده و وجوهی که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به این حساب واریز می‌شود، طبق نظر تودیع‌کننده و با توجه به شرایطی که در قرارداد عاملیت بین تودیع‌کننده و بانک معین مشخص می‌شود، به صورت قرض‌الحسنه به اشخاص حقیقی، موسسات خیریه و عموم المنفعه اعطا می‌شود.

سپرده مشترک

حساب قرض‌الحسنه مشترک به حسابی گفته می‌شود که صاحب حساب بیش از یک نفر باشد و اختصاص به اشخاص حقیقی داشته باشد. متقاضیان افتتاح حساب مذکور می‌توانند با شرایط زیر اقدام به افتتاح حساب نمایند.

شرایط و مدارک افتتاح سپرده قرض‌الحسنه مشترک عبارتند از:
– تکمیل فرم مشخصات مشتریان
– تکمیل فرم افتتاح حساب
– تعیین سهم الشرکه مبلغ سپرده
– ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه متقاضیان

سپرده قرض‌الحسنه جاری

در هر شغل و صنفی که مشغول به فعالیت هستید، می‌توانید از مزایای حساب جاری قرض‌الحسنه و تمرکز وجوه در آن بهره‌مند شوید. حساب جاری معمولاً با نام دسته چک شناخته می‌شود و قبل از دریافت دسته چک، آشنایی با مهمترین قوانین آن ضروری است.

برای شروع، باید بدانید آیا شرایط افتتاح حساب جاری و دریافت دسته چک را دارید یا خیر. طبق قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، افرادی که دارای ۱۸ سال تمام بوده و بدهی چک برگشتی یا قسط معوق بانکی ندارند، می‌توانند حساب جاری را افتتاح و دسته چک دریافت کنند. با داشتن این شرایط، شما می‌توانید در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اقدام به افتتاح حساب جاری کنید. حتی می‌توانید از طریق تلفن همراه خود بدون مراجعه حضوری به شعبه، حساب خود را افتتاح کنید.

برای دریافت دسته چک، پس از افتتاح حساب، به شعبه مورد نظر خود مراجعه کنید. می‌توانید اطلاعات شعبه مورد نظر را بدست آورید.

مزایای استفاده از حساب جاری قرض‌الحسنه چیست؟ پیشنهاد ما این است که تمامی امور مالی و تراکنش‌های خود را از طریق این حساب و کارت متصل به آن انجام دهید. با انجام امور مالی خود در این حساب، براساس میزان مانده حساب پایان روز، امتیاز میانگین حساب کسب نموده و پس از گذشت حداقل سه ماه از زمان افتتاح حساب، می‌توانید متناسب با امتیاز میانگین کسب شده، وام قرض‌الحسنه بانک را دریافت کنید.

اگر حساب جاری را افتتاح کرده‌اید و می‌خواهید از معدل حساب خود مطلع شوید، می‌توانید از راهکارهای آنلاین و غیرحضوری استفاده کنید. با کلیک روی لینک مربوطه، به سرعت معدل حساب خود را مشاهده خواهید کرد.

با دریافت کارت بانکی متصل به حساب جاری، علاوه بر امکانات داخل شبکه شتاب، می‌توانید از اینترنت بانکی، بانکداری موبایل و سامکانات الکترونیکی دیگری نیز بهره‌مند شوید. با این کارت بانکی، تمامی خدمات بانکی را در دسترس خواهید داشت.

چک و قوانین چک

چک یکی از اسناد مالی پرکاربرد در جهان امروز است و هر فردی که از دسته چک بانکی استفاده می‌کند، باید با قوانین مربوط به چک آشنا باشد. به دلیل تغییرات سریع در عرصه اقتصاد، قانونگذاران در ایران نیز باید خود را با این تغییرات هماهنگ کنند. در نتیجه، در سال‌های اخیر، قوانین صدور چک تحت تغییرات زیادی قرار گرفته است. آخرین مرحله از این تغییرات به سال ۱۳۹۷ و تصویب قانون اصلاح قوانین صدور چک مربوط می‌شود.

در قانون صدور چک، موارد مهمی وجود دارند که آشنایی با آنها برای همه افراد مفید است. به برخی از این موارد می‌توان به شرح زیر اشاره کرد:

1. تضمین موجودی حساب: صادرکننده چک موظف است در زمان تاریخ وصول چک، موجودی کافی در حساب برای پرداخت مبلغ چک داشته باشد. در صورتی که صاحب چک به بانک مراجعه کرد و در حساب صادرکننده موجودی کافی وجود نداشت، می‌تواند برای برگشت زدن چک اقدام کند. اما باید توجه داشت که فقط صاحب اولیه چک می‌تواند شکایت کند. به عبارت دیگر، اگر چک پس از برگشت زدن به فرد دیگری واگذار شود، فرد دوم حق شکایت کیفری ندارد و باید روش‌های دیگری را برای دریافت مبلغ چک امتحان کند.

2. مجازات بسته بودن حساب: اگر صادرکننده چک با آگاهی از بسته بودن حساب خود چکی را صادر کند، ممکن است به حبس از 6 ماه تا 2 سال محکوم شود. همچنین، اگر مبلغ چک بیش از 5 میلیون تومان باشد، صادرکننده تا دو سال حق استفاده از دسته چک را نخواهد داشت. اگر صاحب چک ظرف مدت شش ماه از تاریخ صدور چک آن را به بانک ارائه ندهد و یا به دلیل کمبود موجودی حساب، چک را برگشت نزند و شکایت نکند، بعد از این مدت، حق شکایت کیفری را نخواهد داشت. البته طلبکار می‌تواند از طریق شکایت حقوقی، به پول خود برسد. بنابراین، بهتر است چک را در زمان مقرر به بانک ارائه داده و در صورت برگشت زدن و دریافت گواهی عدم پرداخت، در صورت تمایل به شکایت کیفری، قبل از انقضای مدت مقرر به مراجع قانونی مراجعه کنید.

مهم است به این نکته اشاره کنم که جرائم مرتبط با قانون چک تنها محدود به موارد فوق نیست و شامل مواردی مانند جعل امضای چک و خیانت در خصوص چک می‌شود که در مقالات دیگر به آنها پرسیدگی خواهم کرد. همچنین، قوانین و مقررات مربوط به چک در هر کشور ممکن است متفاوت باشند، بنابراین بهتر است قوانین مربوطه را در کشور خود بررسی کنید و در صورت لزوم، با یک وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت کنید.

سوالات متداول:

1. چه کسانی می توانند حساب آنلاین در بانک قرض الحسنه مهر ایران افتتاح کنند؟

همه افراد بالای 18 سال که دارای سیم کارت به نام خود باشند می توانند حساب آنلاین در این بانک افتتاح کنند.

2. برای افتتاح حساب آنلاین چه مدارکی لازم است؟

برای افتتاح حساب آنلاین فقط به شماره تلفن همراه و کد ملی خود نیاز دارید.

3. مراحل افتتاح حساب آنلاین چگونه است؟

  1. اپلیکیشن همراه بانک قرض الحسنه مهر ایران را دانلود و نصب کنید.
  2. گزینه “افتتاح حساب” را انتخاب کنید.
  3. اطلاعات هویتی و شماره تلفن همراه خود را وارد کنید.
  4. کد احراز هویت را که از طریق پیامک دریافت می کنید، وارد کنید.
  5. نوع حساب (جاری یا قرض الحسنه) را انتخاب کنید.
  6. رمز عبور و نام کاربری برای ورود به سامانه تعیین کنید.
  7. اطلاعات حساب خود را مشاهده کنید و تراکنش های بانکی خود را انجام دهید.

4. افتتاح حساب آنلاین چه مزایایی دارد؟

  • صرفه جویی در زمان و هزینه
  • عدم نیاز به مراجعه حضوری به شعبه بانک
  • امکان انجام تراکنش های بانکی به صورت غیرحضوری
  • دسترسی به خدمات بانکی در هر زمان و مکان

5. آیا افتتاح حساب آنلاین امن است؟

بله، افتتاح حساب آنلاین در بانک قرض الحسنه مهر ایران با استفاده از رمزنگاری و پروتکل های امنیتی انجام می شود.

6. در صورت بروز مشکل در افتتاح حساب آنلاین چه باید کرد؟

می توانید با پشتیبانی بانک قرض الحسنه مهر ایران به شماره 8888 تماس بگیرید.

7. آیا برای افتتاح حساب آنلاین باید به شعبه بانک مراجعه کرد؟

خیر، برای افتتاح حساب آنلاین نیازی به مراجعه حضوری به شعبه بانک نیست.

8. بعد از افتتاح حساب آنلاین، چه خدماتی می توان دریافت کرد؟

  • انتقال وجه
  • پرداخت قبض
  • شارژ تلفن همراه
  • خرید شارژ
  • دریافت موجودی
  • و سایر خدمات بانکی

9. آیا می توان برای حساب آنلاین کارت بانکی دریافت کرد؟

بله، بعد از افتتاح حساب آنلاین می توانید با مراجعه به یکی از شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران، کارت بانکی خود را دریافت کنید.

10. حداقل مبلغ برای افتتاح حساب آنلاین چقدر است؟

حداقل مبلغ برای افتتاح حساب آنلاین در بانک قرض الحسنه مهر ایران 10 هزار تومان است.

ممنون که تا پایان مقاله “افتتاح آنلاین حساب بانک مهر ایران چگونه است” همراه ما بودید.

بیشتر بخوانید:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا