تسلط آمریکای شمالی بر استخراج بیت کوین: تحولات انرژی و سهم 80 درصدی ایالات متحده و کانادا
به گزارش مالی خبر، آخرین گزارش کمبریج نشان میدهد که ایالات متحده و کانادا اکنون حاکم بر بیشترین فعالیتهای معدنی جهانی بیت کوین هستند. این دو کشور به طور مشترک بیش از 80٪ از فعالیتهای معدنی بیت کوین را کنترل میکنند. همچنین، گزارش نشان میدهد که 52.4٪ از استخراج بیت کوین اکنون به انرژی پایدار متکی است، که از آن، 23.4٪ از نیروی آبی و 15.4٪ از نیروی باد به عنوان منابع اصلی بهرهبرداری میشود.
تسلط بر آمریکای شمالی
به گزارش آخرین گزارش از کمبریج مرکز مالی جایگزین (CCAF)، ایالات متحده بزرگترین قطب معدن بیت کوین جهان با سهم 75.4٪ از فعالیت معدنی در این زمینه است. همچنین، با افزودن سهم 7.1٪ کانادا، دو کشور آمریکای شمالی بیش از 80٪ از فعالیت معدنی بیت کوین را در دست دارند. این نشان میدهد که شرکتهای معدنی در این منطقه از جهان متمرکز شدهاند.
تحقیقی نشان میدهد که در گذشته، چین به عنوان کشوری معروف برای استخراج بیت کوین بوده است. اما به دلیل تداخلهای دولتی در این صنعت، برخی از شرکتهای معدن بیت کوین باید به کشورهای دیگر یا حتی به ایالات متحده مهاجرت کنند. این تغییرات نشاندهنده تحولات مثبتی مانند رونق فعالیتهای نوظهور معدنکاری در آمریکای جنوبی و خاورمیانه است.
به گزارش Bitcoin.com News در سال 2022، تأثیر سرکوبی که بر عملیات معدنی اعمال شده است، باعث نشد که چین به طور فوری جایگاه خود را به عنوان یکی از کشورهای برجسته در معدن بیتکوین از دست بدهد. گزارش نشان میدهد که معدنچیان برای مخفی کردن موقعیت خود از مقامات، از استفاده از شبکههای خصوصی مجازی (VPN) استفاده کردهاند.
هنگامی که چین شروع به سرکوب علیه معدنچیان بیت کوین کرد ، برخی گزارش ها حاکی از آن است که این کار تا حدودی برای کمک به کشور در دستیابی به هدف رئیس جمهور شی جینپینگ از بی طرفی کربن در طی چهار دهه انجام شده است. این سرکوب ، همراه با فشار فعالان آب و هوا ، استخراج بیت کوین را مجبور به اولویت بندی منابع انرژی تمیز و تجدید پذیر کرد.
در حال حاضر، استخراج بیتکوین، که بیش از سه سال طول کشیده است، به نظر میرسد که روی منابع انرژی پایدار و مورد اعتماد بنا شده است.
این تحقیق نشان میدهد که بیشتر از نیمی از انرژی در صنعت معدنی از منابع پایدار تأمین میشود، که 52.4 درصد از مجموع انرژی را تشکیل میدهد. از این میزان، 42.6 درصد از منابع تجدیدپذیر تأمین میشود. نیروگاه هیدروپ از منابع پایدار، با 23.4 درصد، بزرگترین منبع انرژی است. در ادامه، منابع انرژی بادی، هستهای، خورشیدی و منابع سوخت فسیلی به ترتیب 15.4، 9.8، 3.2 و 0.5 درصد را تشکیل میدهند. منابع سوخت فسیلی، با 38.2 درصد، بزرگترین منبع انرژی در این صنعت هستند. در ادامه، زغال سنگ با 8.9 درصد و روغن با 0.5 درصد از انرژی مورد استفاده هستند.
مصرف انرژی برای استخراج بیت کوین در سال جاری با افزایش 17٪ نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. اما از طرف دیگر، استفاده از منابع انرژی پایدار میتواند جلوی افزایش مصرف سالانه برق برای استخراج بیت کوین را بگیرد. براساس گزارش CCAF، معدنچیان بیت کوین در میانگین هر مگاوات ساعت برق حدود 45 دلار هزینه دارند و از این مبلغ، بیش از 80٪ به هزینههای مرتبط با برق اختصاص دارد.
اطلاعات حاکی از این است که تقریباً 98٪ از ظرفیت برق مورد نیاز برای استخراج بیت کوین قبل از این به معدنچیان اختصاص داده شده است. با این حال، گزارشها نشان می دهد که صنعت معدن بیت کوین در وضعیت بحرانی قرار دارد و در معرض خطر نابودی قرار دارد مگر اینکه به تنوع وابسته شود.
تنوع در صنایع با رشد سریع مانند حوزهی HPC که در آن از بارهای کار محاسباتی هوش مصنوعی استفاده میشود، با استفاده از زیرساختهای موجود، به شکل چشمگیری ظاهر شده و به عنوان یک استراتژی کلیدی برای تطبیق با تغییر، در حال پدیدار شدن است.
CCAF روشهای نوآورانه برای افزایش کارایی انرژی، مانند استفاده از گاز طبیعی به عنوان منبع انرژی، بازیابی حرارت از زباله و مدیریت تقاضا را به عنوان راهحلهایی برای کاهش هزینههای معدنها معرفی میکند. همچنین، استفاده از ابزار همچون “قیمتگذاری معادلاتی برای محافظت از قیمت” نیز میتواند در مدیریت ریسکهای مالی در آینده مفید باشد، همانند روشهای کنونی محافظت از قیمت انرژی که به عنوان یک استراتژی اصلی در کاهش ریسک شناخته میشود.
نظرات کاربران