واکنش تند اتحادیه اروپا به تعرفه‌های ترامپ: تهدید به اعمال تعرفه‌های متقابل

واکنش تند اتحادیه اروپا به تعرفه‌های ترامپ: تهدید به اعمال تعرفه‌های متقابل
0

واکنش تند اتحادیه اروپا به تعرفه‌های ترامپ: تهدید به اعمال تعرفه‌های متقابل

به گزارش مالی خبر، اتحادیه اروپا ممکن است با تدابیر کنترلی و تضعیف نقش غول‌های فناوری آمریکایی در فضای اینترنت به پاسخی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ درباره محصولات اتحادیه اروپا برخورد کند.

دونالد ترامپ در تاریخ 2 آوریل تعریف‌های تعریف شده را اعلام کرد تا به سیستم تجارت جهانی تکانی بدهد. اتحادیه اروپا به عنوان بزرگترین شریک تجاری آمریکا در پاسخ اقدامات متقابل خود را اعلام نموده است که شامل مالیات احتمالی برخی از خدمات آمریکایی است و هدف آن از جمله بنگاه های فناوری آمریکایی است.

لمبارد اعلام کرد که واکنش اروپا به تعریف‌های آمریکایی باید “ضروری” باشد، اما باید “پیامدهای اقتصادی” را در نظر بیاورد. او اظهار کرد که اتحادیه اروپا نقصان خود را متوقف نمی‌کند، اما تاکید دارد که تصمیم به تحمیل تعریف‌ها بر همه صادرات آمریکایی گرفته نشده است. لمبارد اظهار کرد: “مسئله در واقعیت این نه تنها مربوط به مالیات واردات آمریکایی‌ها است، بلکه می‌تواند تولید و اقتصاد ما را به اندازه آنها تحمیل کند.” به جای اینکه تعریف‌های ریز رو مانند استراسبورگ‌ها روی همه محصولات نهنگ‌گیر کند، وزیر توضیح داد که اتحادیه اروپا بر روی بخش‌های خاص صنعتی هدف قرار می‌دهد و همچنین در زمینه مذاکرات آزادی عمل دارد که ممکن است منجر به برداشتن تعریف‌ها شود، و ادامه داد: در صورتی که این دو طرف می‌توانند در بازه زمانی مناسب به یک توافق متوازن برسند، اعتماد شرکت‌ها و خانواده‌های اروپایی افزایش می‌یابد.

اتحادیه اروپا قبلاً مقررات مربوط به حفاظت از داده ها را از طریق قوانینی همچون GDPR تنظیم می‌کرد، اما لومبارد توضیحی در مورد تصور از قوانین جدید ارائه نکرده است. او بیان کرده است که همه جنبه‌های مالی و نظارتی مورد بحث واقع خواهند شد.

مشک از ایالات متحده و اتحادیه اروپا می خواهد یک ترتیب صفر-تعارض را در نظر بگیرند

در همین حال ، کارآفرین الون مسک ابراز امیدواری کرد که واشنگتن و بروکسل بتوانند ترتیب “صفر-تعارض” را جعل کنند.

در یک رویداد حزب لیگ در فلورانس، معاون نخست وزیر ایتالیا، ماتئو سالوینی، ابراز کرد که اروپا و ایالات متحده باید به صورت ایده آل در یک راستای مشترک به حرکت بپردازند. او پیشنهاد داد که یک منطقه آزاد بین اروپا و آمریکای شمالی ایجاد شود، تا این دو قاره به وضعیت صفر-تعارض برسند و همکاری مؤثری در زمینه های مختلف را آغاز کنند.

در پی واکنش منفی بازارهای جهانی به اقدامات تجاری ترامپ، موسک که از ژانویه به عنوان مشاور اصلی رئیس جمهور فعلی خدمت می‌کند و در دوران مبارزات انتخاباتی یک اهدا کننده بزرگ بود، موضع متفاوتی اعلام کرد.

وی پیشنهاد داد همکاری بیشتری بین ایالات متحده و اروپا را ترویج کند و تحرک بیشتری برای کارگران پیشنهاد داد. او اظهار کرد: “این قطعاً توصیه من به رئیس جمهور بوده است.” او این پیشنهاد را داد بدون اینکه بیشتر بر تعرفه‌ها، آزادی حرکت یا هر دو این موضوع تمرکز کند.

لومبارد به این نتیجه رسید که اتحادیه اروپا اگر ایالات متحده موفق نشود تعرفه ها را اعمال کند، اقدامات مالی، آداب و رسوم و نظارتی را ادامه خواهد داد. او همچنین اعلام کرد که از طریق گفتگو می‌توان به راه حلی رسید و معتقد است که یک معامله‌ی عادلانه می‌تواند درگیری‌های تجاری را حل کند و اعتماد را ایجاد کند.

منبع:

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

ارمان محمدی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *